EUROLEAGUE

Δυσφορία για την "διαιτησία επιπέδου EuroLeague" στον Παναθηναϊκό

Δυσφορία για την "διαιτησία επιπέδου EuroLeague" στον Παναθηναϊκό

Η διαφορά στις εκτελεσμένες βολές στην παράταση, αλλά και συνολικά μετά το 30ο λεπτό, ήταν το σημείο στο οποίο στάθηκαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods, για τα παράπονά τους από τις αποφάσεις των διαιτητών.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έφτασε κοντά σε μια εντυπωσιακή ανατροπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην παράταση όμως "λύγισε" με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον πολύ μακριά από τη διεκδίκηση της τετράδας. Οι "πράσινοι" ασχολούνται περισσότερο με όσα γίνονται πίσω τους, παρά μπροστά τους με βάση το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον πίνακα της EuroLeague.

Τα παράπονα στο "πράσινο στρατόπεδο" για τις αποφάσεις των Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Νταμίρ Γιαβόρ (περισσότερο) και Φερνάντο Ρότσα είναι πολλά, κι εκφράστηκαν εν μέρει από τις ατάκες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου . Για μια ακόμη φορά, ο Τσάβι Πασκουάλ απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία, με τη δυσαρέσκεια πάντως να είναι σαφής.

Οι "πράσινοι" σχολίαζαν μετά το τέλος του ντέρμπι την ευκολία με την οποία πήγαιναν στην γραμμή οι παίκτες του Ολυμπιακού, στην τελευταία περίοδο και την παράταση. Τα παράπονά τους μάλιστα εστιάζουν στο γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" είχαν 16/22 βολές σε διάστημα δεκαπέντε αγωνιστικών λεπτών, την ώρα που αποδείχθηκαν πολύ άστοχοι εντός παιδιάς, με 3/9 δίποντα και 1/6 τρίποντα.

Για την ιστορία, στο ίδιο διάστημα ο Παναθηναϊκός Superfoods είχε 8/12 δίποντα, 4/11 τρίποντα και 7/10 βολές.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ