EUROLEAGUE

Διαμαντίδης: Μακάρι να ήταν και ο Ομπράντοβιτς εδώ

Διαμαντίδης: Μακάρι να ήταν και ο Ομπράντοβιτς εδώ
Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στη βράβευση του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στους φίλους των "πρασίνων", με το χαμόγελο στα χείλη, εμφανώς συγκινημένος. Διαβάστε τι είπε στη βράβευση αλλά και στην κάμερα της Nova.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για το Diamonds Are Forever. Συγκεκριμένα είπε:

" Καλησπέρα σε όλους. Τελικά είναι πιο εύκολο να φεύγεις παρά να κρατάς μικρόφωνο. Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν εδώ, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Για την τιμή των τριών τελευταίων ημερών, και να ευχαριστήσω την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον κύριο Παύλο, τον κύριο Θανάση, τον κύριο Δημήτρη και τον κύριο Κώστα".

Δύο λεπτάκια θα σας ταλαιπωρήσω ακόμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα σε αυτήν την ομάδα. Τους προπονητές μου, τους φιλάθλους, σας αγαπάω πάρα πολύ. Τον Κώστα Πιλαφίδη που μου έδειξε τον δρόμο και τον αγαπάω πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που δεν είναι μπροστά στις κάμερες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Πάρη, τον κύριο Νίκο, τον Σάββα, τον Θανάση. Σας αγαπάω πολύ, μέσα από την καρδιά μου"

Λίγο μετά τη βράβευση του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο 36χρονος, παλαίμαχος πλέον, άσος μίλησε στην κάμερα της Nova.

Όταν ρωτήθηκε για την τελετή που ετοιμάστηκε προς τιμήν του, απάντησε: " Νομίζω πως είναι τεράστια τιμή. Εύχομαι κάθε αθλητής να ζήσει κάτι τέτοιο. Έχω εισπράξει τόση αγάπη σε αυτή την ομάδα, αλλά το σημερινό ήταν κάτι μοναδικό. Έχω πει πολλές φορές “ευχαριστώ”, αλλά αυτή είναι η πιο σωστή λέξη".

Για τον νέο Παναθηναϊκό: " Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Ακόμη ψάχνονται, αλλά θεωρώ πως ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όλοι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα. Εγώ σταμάτησα, αλλά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει. Στις ομάδες, δεν πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα".

Τέλος, αναφέρθηκε στους στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και στον προπονητή που είχε επί οχτώ χρόνια στο "τριφύλλι"΅: " Για τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, νιώθω κάτι μοναδικό. Μακάρι να ήταν εδώ και εκείνος. Ξέρω πως έχει υποχρεώσεις, όμως. Τον αγαπώ πάρα πολύ”, ενώ έκανε το σχόλιό του και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λέγοντας: “Είναι ένας άνθρωπος που συνεχίζει στο τιμόνι της ΚΑΕ και βάζει τα λεφτά του για την αγάπη του για την ομάδα και το μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ