EUROLEAGUE

Διαμαντίδης: "Έχω πάρει την απόφασή μου"

Διαμαντίδης: "Έχω πάρει την απόφασή μου"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να πει κάτι νέο ως προς την απόφασή του να αποσυρθεί το προσεχές καλοκαίρι ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τις φιλοφρονήσεις του Βασίλη Σπανούλη. Τι δήλωσε ο Νικ Καλάθης.

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρόκρισή του στο TOP-16 μετά τη νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα στο ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA: "Δεν έχω να πω κάτι νέο ως προς την απόφασή μου να αποσυρθώ το καλοκαίρι. Ο κόουτς λέει αυτό που θέλει και πιστεύει, από ‘κει και πέρα, εγώ θα κάνω αυτό που πιστεύω. Θα είναι η τελευταία χρονιά μου. Δεν υπάρχει πρέσινγκ από τον κόουτς, απλά έχω πάρει την απόφασή μου".

Σχετικά με τον Βασίλη Σπανούλη και όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακό (σ.σ. "παίκτης σαν τον Διαμαντίδη δύσκολα θα ξαναβγεί" ), ανέφερε: "Με τον Βασίλη ήμασταν συμπαίκτες, πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν μια προσωπική απόφαση. Σαφώς υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το ματς, μεταξύ των δύο ομάδων. Αλλά φίλος του ήμουν και φίλος του θα είμαι. Του εύχομαι τα καλύτερα, να είναι υγιής, να χαίρεται την οικογένεια και τα παιδάκια του και όταν παίζει μαζί μας… να χάνει! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Βασίλη, αν γράφτηκε κάτι δεν ισχύει και δεν δίνω σημασία. Όταν ξέρω πως με κάποιον είμαι καλά, δεν χρειάζεται να βάλω κάτι στο μυαλό μου".

Καλάθης: "Δεν σταματάμε εδώ"

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης πρόσθεσε: "Η πρόκριση στο TΟP-16 αποτελούσε τον πρωταρχικό μας στόχο. Δεν σταματάμε εδώ. Θα παλέψουμε στη συνέχεια. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Εχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε".

Εν συνεχεία, κλήθηκε να σχολιάσει το ρεκόρ καριέρας στην Euroleague με 18 πόντους: "Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου βρίσκοντάς με ξεμαρκάριστο. Ο,τι μου δίνει η αντίπαλη άμυνα, θα το εκμεταλλευτώ. Πάντα θα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα σε ό,τι μου ζητηθεί.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ