EUROLEAGUE

Δηλώνει "παρών" για Ρεάλ Μαδρίτης ο Καλάθης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÓÔÏËÇÓ ÂÁÃÃÅËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÓÔÏËÇÓ ÂÁÃÃÅËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος την Τετάρτη (15/3) και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (16/3, 21:15) θα κριθεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ. Αισιοδοξία πως θα είναι "παρών" κόντρα στη "Βασίλισσα".

Μέρος του προπονητικού προγράμματος της Τετάρτης (15/3) ακολούθησε ο Νικ Καλάθης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods, που απείχε από την προπόνηση της Τρίτης (14/3) λόγω τενοντίτιδας στο δεξί γόνατο, αισθάνεται καλύτερα, στοιχείο που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στον Τσάβι Πασκουάλ εν όψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (16/3, 21:15).

Το γεγονός ότι ακολούθησε μέρος του προγράμματος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κι ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα αυξάνουν τις πιθανότητες παρουσίας του στο παιχνίδι με τη "Βασίλισσα". Ούτως ή άλλως η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι τέτοια που δεν αφήνει πολλά περιθώρια απουσιών, με τον Νικ Καλάθη να αντιλαμβάνεται τη σημασία της δικής του παρουσίας στο παιχνίδι.

Θα δοκιμάσει να προπονηθεί το πρωί της Πέμπτης (16/3), λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, κι εφόσον δεν νιώσει κάποια έντονη ενόχληση θα δηλώσει "παρών" για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ