EUROLEAGUE

"Δεν υπήρξε πρόθεση να θίξει την Ευρωλίγκα"

"Δεν υπήρξε πρόθεση να θίξει την Ευρωλίγκα"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να θίξει την αξιοπιστία της Ευρωλίγκας

Παραμονές του πέμπτου και καθοριστικού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, προκειμένου να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Η δήλωση για διαιτητές σε εντεταλμένη υπηρεσία, υποχρέωσε την Euroleague να ξεκινήσει έρευνα κι έτσι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε τη θέση της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της "πράσινης" ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζουν τα εξής:

-Η δήλωση της 21ης Απριλίου 2014, που αποδόθηκε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν προϊόν κακής εκτίμησης και σε καμία περίπτωση δεν απηχεί την άποψή του για την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Ατυχώς δε του αποδόθηκε.

-Υπάρχει εκτίμηση προς τη διοργάνωση και δεν υπήρξε ποτέ ουδεμία σκέψη ή πρόθεση από την πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τη θίξει.

-Είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα εξακολουθήσουμε να έχουμε άριστη συνεργασία με δεδομένη την κοινή μας επιθυμία για την πρόοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ