EUROLEAGUE

Δεν δίνει εισιτήρια ο Ερυθρός Αστέρας στον Παναθηναϊκό

Δεν δίνει εισιτήρια ο Ερυθρός Αστέρας στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ερυθρός Αστέρας δεν πρόκειται να ικανοποιήσει το αίτημα του Παναθηναϊκού σχετικά με τα 200 εισιτήρια που ζήτησαν οι "πράσινοι" για τον αγώνα της Παρασκευής στο Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 17ο Κύπελλο της ιστορίας του στον τελικό με τον Φάρο Κερατσινίου και πλέον στρέφεται στον αγώνα της Παρασκευής (11/3) με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, εκεί όπου οι "πράσινοι" θέλουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν ως το τέλος το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Στο μεταξύ, οι "πράσινοι" ζήτησαν 200 εισιτήρια από τους Σέρβους λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων του "τριφυλλιού" όμως ο Ερυθρός Αστέρας δεν πρόκειται να ικανοποιήσει το αίτημα των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η απάντηση των Σέρβων θα είναι αρνητική αφού επικαλούνται λόγους ασφαλείας. Παρεμπιπτόντως, το σπουδαίο ματς θα διεξαχθεί στην επιβλητική Kombank Arena του Βελιγραδίου και όχι στην ιστορική έδρα του Αστέρα, τη Hala Pionir. Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει από κοντά ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου, ως προσκεκλημένος του Ερυθρού Αστέρα.

O Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους Σέρβους στο Βελιγράδι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η αρχή έγινε τη σεζόν 2013-14, όταν οι "πράσινοι" με προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη επικράτησαν με 86-90 (74-74 κ.α.) στην παράταση, σε ένα παιχνίδι που ο Νίκος Παππάς είχε 24 πόντους με 8/10 βολές, 5/9 δίποντα και 2/2 τρίποντα, ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Zvezda! Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της regular season.

Πέρσι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Hala Pionir με 69-68. Ήταν η τελευταία αγωνιστική του TOP-16, εκεί όπου οι "πράσινοι" του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήθελαν νίκη επί των Σέρβων ή νίκη της Μακάμπι επί της Άλμπα. Εν τέλει η "ομάδα του λαού" επικράτησε στο Βερολίνο κι έστειλε τον Παναθηναϊκό στα playoffs, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αργότερα ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Τη Δευτέρα 7/3/2016 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επιστολή της προς τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα αιτήθηκε 200 εισιτήρια προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία των οπαδών της ομάδας που θέλουν να της συμπαρασταθούν στον αγώνα της Παρασκευής (11/3) στο Βελιγράδι.

Η απάντηση από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, κατόπιν σχετικής εισήγησης της αστυνομίας που χαρακτήρισε τον αγώνα "υψηλού κινδύνου", ήταν αρνητική.

Παράλληλα υπογραμμίστηκε να μην ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Βελιγράδι οπαδοί που δεν έχουν στη διάθεσή τους εισιτήριο για τον αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ