EUROLEAGUE

Δ. Γιαννακόπουλος: "Μην απαντήσετε στις συνειδητές προκλήσεις"

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με επίσημη δήλωση του για τη σειρά με την Ρεάλ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και να μην απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Τον σεβασμό που τρέφει προς την Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε μέσω γραπτής του δήλωσης ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Σε αυτή έστειλε και μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μην απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις, ακόμα και αν οι διαιτητές όπως τονίζει αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως θέλει να περάσει ο καλύτερος και ευχήθηκε αυτή η ομάδα να είναι ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά σημείωσε:

"Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο και με μεγάλη ιστορία κλαμπ. Εύχομαι στο πλαίσιο της προημιτελικής σειράς της διοργάνωσης να γίνουν ωραίοι αγώνες ανάμεσα σε δύο τεράστιες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που θα τους ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι, θα κριθούν μέσα στο παρκέ και η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί τελικά στο Final 4.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει την αγάπη τους για την ομάδα καθώς και το επίπεδό τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απαντήσουν στις συνειδητές προκλήσεις που ενδέχεται να γίνουν από πλευράς άλλων παραγόντων.

Να μην τους δοθεί κανένα δικαίωμα να επιβάλλουν στον Παναθηναϊκό μας νέα τιμωρία, ακόμη και αν οι διαιτητές αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων.

Θα ήθελα να επαναλάβω την ευχή μου να προκριθεί στο Final 4 η καλύτερη ομάδα και αυτή να είναι η δική μας"!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ