EUROLEAGUE

Career high για Τζέιμς, career low για Καλάθη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Μέσα στο ίδιο παιχνίδι, ο Μάικ Τζέιμς σημείωσε την καλύτερη επίδοση της καριέρας του και ο Νικ Καλάθης τη χειρότερη -στην EuroLeague! Η αντίθεση στους αριθμούς των δύο πλεϊμέικερ του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχασε στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε , δίχως να παλέψει επί της ουσίας. Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ, δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα από την άμυνα των "πρασίνων" και κάπως έτσι έφτασαν στη νίκη δίχως να ιδρώσουν ιδιαίτερα.

Πέραν των (λίγων) "συν" και των (πολλών) "πλην" στην εν γένει εικόνα του "τριφυλλιού στην Ulker Sports Arena, υπήρχε μια έντονη αντίθεση. Αυτή ανάμεσα σε Νικ Καλάθη και Μάικ Τζέιμς, τους δύο "άσους" της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Βλέπετε, ο πρώτος ισοφάρισε τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του στην EuroLeague (βάσει ranking) με το -5 που σημείωσε, αφού είχε 1/5 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 21'09'' συμμετοχής. Μία επίδοση που είχε "γράψει" πρώτη φορά στις 3 Δεκεμβρίου 2009, όταν κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (ως παίκτης των "πρασίνων") είχε 0/3 τρίποντα, 0/2 βολές και 1 λάθος σε 10'33'' που βρέθηκε στο παρκέ.

Από την άλλη, ο 26χρονος πλεϊμέικερ ξεπέρασε την εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει την 1η Απριλίου 2016 ως παίκτης της Μπασκόνια. Τότε, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε 27 βαθμούς στο ranking, με 4/7 δίποντα, 6/6 τρίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 λάθη σε 31'19'' συμμετοχής. Απόψε όμως, ξεπέρασε αυτή την επίδοση αφού έφτασε στο 33 στο ranking καθώς στα 27'05'' που χρησιμοποιήθηκε από τον Τσάβι Πασκουάλ πρόλαβε να καταγράψει 25 πόντους με 7/8 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/5 βολές, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 7 κερδισμένα φάουλ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ