ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτές είναι οι φάσεις στο DVD του Γιαννακόπουλου

Αυτές είναι οι φάσεις στο DVD του Γιαννακόπουλου

Δείτε μία προς μία τις φάσεις που περιλαμβάνονται στο DVD, που έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα MME της Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της 24MEDIA).

Η επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα ΜΜΕ της Ευρώπης, με θέμα την "προνομιακή μεταχείριση από τους διαιτητές" (όπως αναφέρεται) του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, αποτελεί πρώτη είδηση ανά την Ευρώπη. Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού Superfoods συνόδευσε την έγγραφη καταγραφή των δεδομένων στα οποία στέκεται με ένα DVD, που περιλαμβάνει μερικές χαρακτηριστικές φάσεις.

Δείτε το περιεχόμενο του DVD που έφτασε στα ευρωπαϊκά δημοσιογραφικά γραφεία (συμπεριλαμβανομένης της 24MEDIA):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΜΜΕ

Γιαννακόπουλος: "Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης από τους διαιτητές"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η Lorena Medina είναι η γυμνή θεά της διπλανής πόρτας

Τώρα το μόνο που μένει είναι να εντοπίσουμε αυτή την πόρτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στην ανηφόρα… δαγκώνεις

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό Superfoods ,ο οποίος χαλάρωσε στο κρίσιμο σημείο και την πάτησε από τις "παλιοσειρές" της Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ευκαιρία θα έχει, αρκεί να την εκμεταλλευτεί…

ΦΙΛΕΡΗΣ

Το 1-1 γυρίζει, το 0-2 όχι

Ο Γιάννης Φιλέρης βγάζει από την εξίσωση τις δικαιολογίες του 0-1 και ψάχνει να βρει τις αιτίες που ο Ολυμπιακός παίζει, παίζει και όλο χάνει από τη Ζαλγκίρις.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

50 υπέρ (μας) - 50 εναντίον (τους)

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά οι διαιτητές βρίσκονται στο επίκεντρο στα playoffs της EuroLeague. Τι είναι τελικά αυτό το 50-50 που ζητούν όλες οι ομάδες και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

ANALYSIS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24