EUROLEAGUE

Ατομικό για Λοτζέσκι - Γκάμπριελ, θεραπεία για Ρίβερς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τρεις απόντες πραγματοποιήθηκαν οι δύο προπονήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods τη Δευτέρα (26/2). Ο Κέι Σι Ρίβερς είναι το νέο όνομα στο απουσιολόγιο του "τριφυλλιού".

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Τσάβι Πασκουάλ, στη διάρκεια της Δευτέρας (26/2). Ο Κέι Σι Ρίβερς ένιωσε ένα σφίξιμο στον αυχένα στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και το απόγευμα να υποβληθεί σε θεραπεία.

Την ίδια ώρα, τόσο ο Κένι Γκάμπριελ όσο και ο Ματ Λοτζέσκι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη μέρα. Ο πρώτος προσπαθεί να αφήσει πίσω του την κάκωση στο γόνατο, που τον κράτησε εκτός μάχης από τον αγώνα με τη Χίμκι, ενώ ο δεύτερος εξακολουθεί να βρίσκεται στα "πιτς" λόγω του αιματώματος στο πέλμα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πριν από ενάμιση μήνα.

Σε ό,τι αφορά στους δύο παίκτες, περισσότερα για τον βαθμό ετοιμότητάς τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15) δεν μπορούν να ειπωθούν με ακρίβεια τη δεδομένη χρονική στιγμή.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ