EUROLEAGUE

Δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου για την καθυστέρηση της Euroleague

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις εβδομάδες συμπληρώνονται από την ημέρα που ανακοινώθηκε η ποινή αποκλεισμού ενός έτους στον Γιαννακόπουλο από την EuroLeague και στον Παναθηναϊκό περιμένουν, όπως τονίζουν, την αθωωτική απόφαση που αργεί και προκαλεί απορίες.

Η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό Superfoods έχει επικεντρωθεί στη σημαντική αναμέτρηση με την Χίμκι για την 23η αγωνιστική της EuroLeague (23/02, 19:30), ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πλεονεκτήματος για τα playoffs.

Παρόλα αυτά όμως, στην ομάδα του "τριφυλλιού" περιμένουν ακόμα την απόφαση μετά την έφεση που κατέθεσαν κατά της ποινής η οποία είχε επιβληθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της διοργάνωσης για έναν χρόνο .

Τη στιγμή που συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση, στον Παναθηναϊκό θεωρούν πώς η απόφαση θα είναι αθωωτική για τον ισχυρό άνδρα του "τριφυλλιού".

Παράλληλα, εκτιμούν ότι η καθυστέρηση γίνεται εσκεμμένα, προκειμένου ο Γιαννακόπουλος να μην δίνει το "παρών" στις αναμετρήσεις της ομάδας του καθώς μετά το ματς με τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, δεν θα δει από κοντά ούτε αυτό με την Χίμκι καθώς αρχικά είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στη Μόσχα αλλά λόγω της τιμωρίας δεν θα γίνει.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ