EUROLEAGUE

Ασύλληπτο πεντάλεπτο του Σίνγκλετον στη Βαλένθια!

25/11/2016 Panathinaikos Vs Darussafaka Istanbul, for Turkish Airlines Euroleague, regular season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
25/11/2016 Panathinaikos Vs Darussafaka Istanbul, for Turkish Airlines Euroleague, regular season 2016-17, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Αν υπήρχε μπασκετικό όσκαρ, ο Κρις Σίνγκλετον θα το είχε "κλειδώσει" χάρη στο ανεπανάληπτο πεντάλεπτό του στο εκτός έδρας ματς με τη Βαλένια. Δείτε τι κατάφερε ο Αμερικανός.

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην είναι η καλύτερη της καριέρας του, ούτε η πιο παραγωγική, ούτε η πιο... "λαμπερή". Ο Κρις Σίνγκλετον, όμως, παραμένει ένας σπουδαίος φόργουορντ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και το απέδειξε για ακόμα μία φορά στο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια για τη 15η αγωνιστική της EuroLeague.

Μέσα σε πέντε αγωνιστικά λεπτά, στο πρώτο μισό της πρώτης περιόδου δηλαδή, ο Αμερικανός σκόραρε τρεις πόντους με 1/1 δίποντο και 1/2 βολές, μάζεψε 4 ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και 4 κοψίματα, αν και η στατιστική του "έκλεψε" το ένα από αυτά που δεδομένα έγινε. Ο Σίνγκλετον έμοιαζε να βρίσκεται σε κάθε γωνιά του παρκέ, σε άμυνα κι επίθεση και μας χάρισε ένα από τα πιο φαντασμαγορικά πεντάλεπτα που έχουμε δει στην ιστορία της διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε εδώ το LIVE BLOG της αναμέτρησης

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ