EUROLEAGUE

Απών ο Παππάς από το ΟΑΚΑ

Απών ο Παππάς από το ΟΑΚΑ
Παππάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παππάς δεν ήταν απλώς απών από την αποστολή του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την Αναντόλου Εφές για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ΤΟΡ 16 της Euroleague αλλά και από το ΟΑΚΑ. Κι όσο για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα κράτησε τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Αναντόλου Εφές για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ΤΟΡ 16 της Euroleague στο ΟΑΚΑ ωστόσο απών από την αποστολή και όχι μόνο καθώς δεν βρισκόταν μαζί με τους υπόλοιπους ήταν ο Νίκος Παππάς.

Ο 25χρονος διεθνής γκαρντ δεν ήταν κοντά στον πάγκο μαζί με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Μαρκίζ Χέινς. Η απουσία του Παππά είχε σίγουρα να κάνει μετά την απόφαση του τεχνικού της ομάδας Σάσα Τζόρτζεβιτς να τον θέσει στο περιθώριο μέχρι νεωτέρας.

Ο 25χρονος διεθνής γκαρντ τις τελευταίες μέρες όπως είναι γνωστό ατομικό πρόγραμμα σε πολύ εντατικούς ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση όταν ο Τζόρτζεβιτς το κρίνει σκόπιμο να τον ξαναβάλει στις ομαδικές προπονήσεις. Το πότε αυτό θα συμβεί θα φανεί στην πράξη.

Από πλευράς των παικτών του Παναθηναϊκού ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Κρατήσαμε την ενέργειά μας σε όλο το παιχνίδι. Κατά διαστήματα δεν παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν ενωμένοι ως ομάδα και στο τέλος νικήσαμε που είναι το πιο σημαντικό», υποστήριξε ο διεθνής Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού.

Ο Νικ Καλάθης σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ σημείωσε: "Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Μπήκαμε με πολλή ενέργεια απέναντι σε μία καλή ομάδα και κάναμε τη δουλειά μας.Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα. Ο Μίρο είναι ένας από αυτούς, αλλά όλοι έκαναν σωστά το ρόλο τους και βγήκαν μπροστά. Πιστεύω πως θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.Παίξαμε με πολλή ενέργεια και αυτό ήταν το θέμα περισσότερο από την άμυνα".

Κι όσο για τον νεαποκτηθείς Μαρκίζ Χέινς δήλωσε: "Έζησα με έναν μοναδικό τρόπο το παιχνίδι, καθώς ο κόσμος έδινε ενέργεια στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που το παρακολούθησα από κοντά και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα. Ο Καλάθης έπαιξε πολλά λεπτά και θέλω να βοηθήσω φύγει το βάρος από την πλάτη ορισμένων παικτών. Αρχίζω και μαθαίνω το παιχνίδι του Καλάθη, καθώς προπονούμαστε καθημερινά μαζί".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί αρχικά στα playoffs και στη συνέχεια στο Final Four της φετινής Euroleague και απάντησε: "Κάθε ομάδα είναι αναγκασμένη να κάνει μία κοιλιά. Δεν μπορεί να παίζει πάντα καλά. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλά. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πολύ μακριά σε αυτό επίπεδο. Έχουμε την δυνατότητα, όμως,να προκριθούμε στα προημιτελικά και στο Final Four".

Τέλος ο Μαρκίζ αναφέρθηκε και στον έτερο νεοαποκτηθέντα Έλιοτ Ουίλιαμς λέγοντας: "Είναι πολύ ταλαντούχος. Πιστεύω πως η περιφερειακή μας γραμμή δυναμώνει πολύ. Θα μας βοηθήσει πολύ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ