EUROLEAGUE

Απρόοπτο με Πάβλοβιτς πριν την Αναντολού Εφές

Απρόοπτο με Πάβλοβιτς πριν την Αναντολού Εφές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συμμετοχή του Σάσα Πάβλοβιτς στον τελευταίο αγώνα του Top 16 με την Αναντολού Εφές (7/4, 20:30) είναι αμφίβολη αφού ο Μαυροβούνιος φόργουορντ τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (7/4, 20:30). Κι αυτό γιατί ο Σάσα Πάβλοβιτς τραυματίστηκε στον αστράγαλο με αποτέλεσμα η παρουσία του στον τελευταίο αγώνα του Top 16 να είναι αμφίβολη τούτη την ώρα. Όπως ενημέρωσαν οι "πράσινοι", η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (7/4) και κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό τιμ, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα πάρει τις αποφάσεις του για τη συμμετοχή του ή μη στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα.

Μπορεί άλλωστε το "τριφύλλι" να έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ, αλλά η νίκη αποτελεί τη μοναδική επιλογή στον δρόμο προς το πλεονέκτημα έδρας στους "8" της Euroleague. Αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι να πάρει τη νίκη στο "Αμπντί Ιπεκτσί" και μία μέρα μετά (8/4) να του κάνει... δώρο η Νταρουσάφακα, που υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ειδάλλως, ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου και στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας μία εκ των Λαμποράλ Κούτσα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ