EUROLEAGUE

Αποθέωση EuroLeague για Καλάθη: Οι αδιανόητες ασίστ του!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης, στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, έδωσε μία εκπληκτική πάσα πίσω από την πλάτη στον Σίνγκλετον, που κάρφωσε στον αιφνιδιασμό. Νωρίτερα, είχε τροφοδοτήσει τον Αμερικανό με φοβερή μακρινή πάσα και η EuroLeague τον χαρακτήρισε... quarterback!

Φανταστικά πράγματα έκανε ο Νικ Καλάθης στον αγώνα Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας, με αποκορύφωμα δύο εκπληκτικές ασίστ στον Κρις Σίνγκλετον.

Αρχικά, στο πρώτο ημίχρονο, ο Καλάθης πήρε ριμπάουντ κι έδωσε μία μακρινή πάσα με τα δύο χέρια στον Αμερικανό, ο οποίος κάρφωσε στο καλάθι των Σέρβων. Για τη συγκεκριμένη φάση, σε tweet της, η EuroLeague χαρακτήρισε quarterback τον Έλληνα γκαρντ, καθώς η ακρίβειά του θύμισε american football.

Ωστόσο, η ασίστ που έδωσε στο δεύτερο ημίχρονο στον Σίνγκλετον ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή. Αφού πήρε πάλι το αμυντικό ριμπάουντ, έκανε το coast to coast και την κατάλληλη στιγμή "εξαφάνισε" την μπάλα, πασάροντας πίσω από την πλάτη στον Αμερικανό, που για ακόμη μία φορά κρεμάστηκε από το καλάθι των φιλοξενούμενων, με τη EuroLeague να κάνει λόγο για showtime.

Δείτε και τις δύο φάσεις στα videos που ακολουθούν...



TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ