EUROLEAGUE

Αποθέωση από Γιαννακόπουλο σε Πασκουάλ και... φροντιστή

Αποθέωση από Γιαννακόπουλο σε Πασκουάλ και... φροντιστή
STOLISVAGGELIS

Λίγα λεπτά μετά την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs από τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε όλα τα μέλη του "τριφυλλιού" και στάθηκε στη "δύναμη του ΟΑΚΑ".

Για πρώτη φορά μετά από μια πενταετία (το 2011-'12), ο Παναθηναϊκός Superfoods θα διεκδικήσει με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague . Χάρη στην αντεπίθεση διαρκείας στο φινάλε της regular season, όπου σημείωσαν πέντε σερί νίκες, οι "πράσινοι" θα παίξουν πλέον στο γήπεδό τους την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επαινεί όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.

" Η φετινή κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας ήταν άκρως συναρπαστική. Καταφέραμε να την ολοκληρώσουμε κατακτώντας το πλεονέκτημα έδρας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, από τον μαέστρο Πασκουάλ μέχρι τον ακούραστο εργάτη Πάρη. Οι αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας σε συνδυασμό με τη δύναμη του κόσμου στο ΟΑΚΑ μας γεμίζουν με πίστη για επιτυχία και στα πλέι οφ. Συνεχίζουμε…", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "ισχυρός άνδρας" του "τριφυλλιού".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ