EUROLEAGUE

Απορρίφθηκε από το CAS η προσφυγή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το CAS απέρριψε την προσφυγή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την πεντάμηνη τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την EuroLeague, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να δει από κοντά τα παιχνίδια της διοργάνωσης μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Μία εβδομάδα μετά την εκδίκαση της προσφυγής από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου , το CAS έβγαλε απόφαση για το θέμα της τιμωρίας του από την EuroLeague αναφορικά με τα post που έχει κάνει στο Instagram.

Το CAS απέρριψε την προσφυγή του "ισχυρού άνδρα" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, πράγμα που σημαίνει πως δεν αλλάζει η πεντάμηνη τιμωρία που του είχε επιβάλλει η EuroLeague . Στο "τριφύλλι" γνώριζαν εξαρχής πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει η τιμωρία που του έχει επιβληθεί, πλην όμως προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, αφού αυτό αναγνωρίζεται από την Διοργανώτρια Αρχή ως τριτοβάθμιο όργανο για την επίλυση διαφορών.

Έτσι, παραμένει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της EuroLeague μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Θυμίζουμε ότι παρά την ισχύουσα τιμωρία, ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού Superfoods έχει ήδη παρακολουθήσει από κοντά τρία παιχνίδια της ομάδας του με Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης (δις) στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να του έχουν επιβληθεί πρόστιμα συνολικού ύψους 360.000€. Θυμίζουμε ότι αρχικά του είχαν επιβληθεί άλλα 60.000€ ως πρόστιμο μετά τη μείωση της ποινής από τους δώδεκα στους πέντε μήνες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η EuroLeague: " Το CAS απέρριψε την Τετάρτη (25/4) στο σύνολό της την έφεση που έκανε στις 9 Μαρτίου 2018 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την απόφαση του Δικαστή Εφέσεων της EuroLeague από τις 27 Φεβρουαρίου 2018. Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται μάλιστα να πληρώσει όλα τα έξοδα της "διαιτησίας" στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ