EUROLEAGUE

Αποφασισμένος για ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Αποφασισμένος για ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κάνει πίσω και θα είναι στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη. Προχώρησε σε έφεση και σε αίτημα αναστολής, αλλά είναι αποφασισμένος να βρίσκεται στη θέση του στο ματς με την Μπασκόνια (8/2, 21:15).

Την απάντηση της EuroLeague στην αίτηση αναστολής που υπέβαλε, περιμένει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα στις επόμενες ώρες! Ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, πέραν της έφεσης στο δευτεροβάθμιο όργανο, υπέβαλε και αίτημα αναστολής μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός ζήτησε η απάντηση της διοργανώτριας αρχής να έχει δοθεί μέχρι την Τετάρτη (7/2) προκειμένου ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ να γνωρίζει, αν θα βρίσκεται και με την "άδεια" της Euroleague στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Μπασκόνια.

Κάποιες πληροφορίες από τη Βαρκελώνη αναφέρουν ότι είναι πιθανό το αίτημα να γίνει αποδεκτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να βρίσκεται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και με το πράσινο φως της Euroleague στον κρίσιμο αγώνα με τους Ισπανούς.

Σε διαφορετική περίπτωση, η απόρριψη της αναστολής θα ερμηνευτεί και ως πρόκριμα της δευτεροβάθμιας απόφασης, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει νέες ραγδαίες εξελίξεις! Το σίγουρο είναι ότι ο Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να βρίσκεται κανονικά στη θέση του στα επίσημα για να παρακολουθήσει την ομάδα του, ανεξάρτητα από την απόφαση στην αίτηση αναστολής.

Όσον αφορά την ποινή των 12 μηνών, η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν άλλαξε από χθες , ενώ υπάρχει πάντα στο προσκήνιο το σχέδιο του δημοψηφίσματος σε περίπτωση που η ποινή παραμείνει. Μάλιστα υπάρχει και συγκεκριμένο σχέδιο βάσει του οποίου θα γίνει το συγκεκριμένο δημοψήφισμα ώστε να συμμετάσχουν σ' αυτό μόνο φίλοι του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι", μεταξύ άλλων, θεωρούν παράνομη την απόφαση της EuroLeague και είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα για να δικαιωθούν...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ