EUROLEAGUE

Απαντήσεις και πρόοδος στην Πόλη

Απαντήσεις και πρόοδος στην Πόλη

Με μία προπόνηση στο "Aμπντί Ιπεκτσί" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για την αναμέτρηση (4/11, 19:45) με την Αναντολού Εφές, με στόχο να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί.

Η αποστολή του "τριφυλλιού" στο "Αμπντί Ιπεκτσί" για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague μπορεί να είναι δύσκολη, ωστόσο δεν είναι κρίσιμη για την πορεία της διοργάνωσης.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Παρόλα αυτά ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θέλουν να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί και έπειτα από την επικράτηση κόντρα στη Μπάμπεργκ, στην ομάδα του "τριφυλλιού" γνωρίζουν πως με ακόμα ένα καλό "διπλό" θα βαδίσουν για τα καλά στη σωστή τροχιά, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κι ας είναι ακόμα νωρίς, διότι θα μπουν οι βάσεις για τη συνέχεια. Φυσικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και οι συνεργάτες του θέλουν να βλέπουν και συνεχή πρόοδο σύμφωνα με όσα ζητούν από τους παίκτες. Και η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξε χρόνος, ώστε οι "πράσινοι" να δουλέψουν αρκετά καλά πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια της τακτικής, προκειμένου να τα εφαρμόσουν κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως οι τελευταίες νίκες έχουν φτιάξει για τα καλά την ψυχολογία στους "πράσινους" που θέλουν να συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό απέναντι στην Αναντολού Εφές και κάπως έτσι θα μπουν στη μάχη κόντρα στην ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς που μετράει μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα έως τώρα στην EuroLeague, ωστόσο δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι είχε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και είναι σίγουρο πως θα επιδιώξει ν’ ανακάμψει.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του "τριφυλλιού" ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα με μία προπόνηση στο "Aμπντί Ιπεκτσί". Τόσο στο βίντεο όσο και στο παρκέ, ο Πασκουάλ ανέλυσε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους κόντρα στους Τούρκους οι οποίοι ξεκίνησαν με υψηλούς στόχους γι’ ακόμα μία σεζόν.

Πάρτε μια γεύση από την "πράσινη" προπόνηση στο "Αμπντί Ιπεκτσί"

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ