EUROLEAGUE

Αντετοκούνμπο στον Sport24 Radio: "Χαρούμενος για τη νίκη, αλλά στεναχωρημένος..."

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στον Sport24Radio 103.3 και στον απεσταλμένο του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργο Οικονόμου, αμέσως μετά τη νίκη των πράσινων επί της Αναντολού Εφές.

Λίγη ώρα μετά το μεγάλο "διπλό" του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Αναντολού Εφές , ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη σημασία του αποτελέσματος και όσα έχουν αλλάξει στο "τριφύλλι" το τελευταίο δεκαήμερο. Στις δηλώσεις που έκανε στον Γιώργο Οικονόμου δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί, αφού αναφέρθηκε στην τραγωδία που βιώνει εδώ και μερικές ώρες η Δυτική Αττική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Είμαι όμως πολύ στενοχωρημένος για όσα έχουν συμβεί στην Αθήνα. Είπαμε με τα παιδιά ότι αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων. Προσωπικά ξέρω πολύ καλά πως είναι να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, ξέρω αυτό το συναίσθημα. Από εκεί και πέρα κερδίσαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, κάναμε τη δουλειά μας".

Για το τι έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό στους τελευταίους αγώνες: "Έχει αλλάξει η ενέργεια. Προπονούμαστε καλύτερα και είμαστε όλοι οι παίκτες έτοιμοι. Μπορεί σε ένα ματς να παίξεις και σε κάποιο άλλο να μην παίξεις. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το αν είσαι καλός ή όχι. Έχει να κάνει με το αν μπορείς εκείνη στιγμή να βοηθήσεις την ομάδα να κερδίσει. Όλοι μαζί κερδίζουμε για να φτάσουμε ψηλά".

Για τον ίδιο: "Θέλω να δικαιώνω τον προπονητή μου, ο οποίος με εμπιστεύεται σε κάποια παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, το σημαντικό είναι η ομάδα. Η ομάδα έπαιξε καλά, βάλαμε τα καλάθια και ένα τρομερό σουτ στο τέλος, παίξαμε καλή άμυνα, γυρίσαμε το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία".

Για τον επόμενο αγώνα της EuroLeague κόντρα στην Ρεάλ: "Το επόμενο παιχνίδι είναι στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να μπούμε μέσα και να τα δώσουμε όλα και εμείς ως παίκτες, αλλά και ο κόσμος. Περιμένω ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι φοβερό".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ