EUROLEAGUE

Αντετοκούνμπο: "Παίξαμε καλύτερα αλλά δεν τα καταφέραμε"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ σύμφωνα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο ο οποίος τόνισε πως πάντα είναι δύσκολο όταν χάνεις ένα παιχνίδι στις δυο μπάλες.

Έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού βγάζοντας αρκετή ενέργεια μέσα στο παρκέ αλλά στο τέλος της αναμέτρησης ήταν σκασμένος και δεν μπορούσε να κρύψει τη στεναχώρια του παρά την καλή του εμφάνιση.

Ο λόγος για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και έχασε το ματς στις δυο μπάλες αλλά και λόγω της κούρασης και του μομέντουμ που έχασαν οι πράσινοι στη διακοπή του αγώνα που δεν κατάλαβε ποτέ. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είναι πάντα δύσκολο όταν χάνεις ένα ματς για δυο μπάλες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και είναι δίπλα μας. Είμαστε παιδιά που παλεύουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι".

Σήμερα τι μάθημα πήρατε απ' αυτή την ήττα;
"Καταλαβαίνουμε ότι δεν είμαστε πλήρεις, ότι λείπουν κάποιοι παίκτες. Πρέπει να καλύψουμε το κενό, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τέλος. Με τις μεγάλες ομάδες, τη Φενέρ, την ΤΣΣΚΑ το ματς κρίθηκε στο τέλος".

Έπαιξε ρόλο και η κούραση;
"Σίγουρα ήταν κομβικό σημείο και πάντα όταν σε ένα παιχνίδι έχεις παίξει καλύτερα και σε ένα δίλεπτο φεύγεις με δέκα πόντους και εκεί οι διαιτητές κάνουν μια διακοπή, χωρίς να ξέρουμε τον λόγο, όταν είχαμε το μομέντουμ το χάσαμε. Μετά ήρθε και η κούραση. Ναι μεν είμαστε επαγγελματίες αλλά όντως υπήρχε και κούραση. Τώρα δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τίποτα. Το επόμενο παιχνίδι και να φανούμε έτοιμοι".

Είδαμε να είστε όλοι συγκεντρωμένοι μέχρι τέλος, να έχετε απάντηση για κάθε παίκτη, να είστε διαβασμένοι όλοι το τεχνικό τιμ, οι παίκτες;
"Ακριβώς, παίξαμε καλύτερα, χτυπήσαμε κάθε παίκτη τους σε κάθε σκριν. Δυστυχώς το μπάσκετ δεν σου δίνει πάντα αυτό που θέλεις".

Ρόλο στην ομάδα έχεις, ενέργεια βγάζεις, πλέον δίνεις πράγματα και επιθετικά τελειώνοντας αρκετές φάσεις. Αποτελεί αυτό μια επιβράβευση για σένα;
"Εγώ αυτό που θέλω είναι πάντα να γίνομαι καλύτερος. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ότι μου δίνεται να προσπαθώ να το πάρω για γίνομαι καλύτερος".

Πως νιώθεις που πριν από λίγες ώρες ο αδερφός σου ο Γιάννης ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη βασική πεντάδα του All Star Game;
"Να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ψήφισε και ο Γιάννης είναι για δεύτερη χρονιά βασικός στο All Star Game, είμαστε στην ελίτ και εκπροσωπεί την Ελλάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ