EUROLEAGUE

Αντετοκούνμπο: "Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / ΚΑΡΦΩΜΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / ΚΑΡΦΩΜΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ίαν Βουγιούκας μίλησαν μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα με 93-65 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε ρεσιτάλ απέναντι στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και το τελικό 93-65 είναι ενδεικτικό του τι έκανε στο παρκέ η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία κυριάρχησε και στις δυο πλευρές του γηπέδου και στα 40 λεπτά.

Σύμφωνα με τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά απέναντι στους Ρώσους και ειδικά κόντρα στον Αλεξέι Σβεντ, το πλάνο του Πασκουάλ σε άμυνα και επίθεση ήταν αυτό που οδήγησε στην ευρεία νίκη.

"Πιστεύω ότι ακολουθήσαμε το πλάνο του κόουτς, κάναμε αυτό που έπρεπε στην άμυνα και αυτό βγήκε και στην επίθεση. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε, έχουμε ακόμα πολλά ματς, έχουμε παίξει και πολλά παιχνίδια εκτός, αλλά βελτιωνόμαστε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Η Χίμκι είναι μια πολύ ομάδα αλλά τα ματς είναι πολλά", ανέφερε αρχικά στη NOVA και συνέχισε για το ματς με την Εφές:

"Θα έχουν μία τόνωση που πήραν εκτός έδρας νίκη, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα του κόουτς, να ξεκουραστούμε και να είμαστε ψυχικά και αγωνιστικά έτοιμοι".

Βουγιούκας: "Εκπληκτικό παιχνίδι ο Ντένμον"

Στην εμφάνιση του Ντένμον και στην καλή δουλειά που έκαναν ως ομάδα απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Ιαν Βουγιούκας, ο οποίος ανέφερε μετά τον αγώνα με τη Χίμκι πως "βοήθησε ότι ξεκινήσαμε με καλά ποσοστά ευστοχίας. Ο Ντένμον έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, αλλά είχαμε και συνολικά καλή ομαδική δουλειά, οπότε το κάναμε πιο εύκολο από ότι πιστεύαμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ