EUROLEAGUE

Αναμονή για Ράιτ και φουλ για Εφές

Αναμονή για Ράιτ και φουλ για Εφές

Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Αμερικανό σέντερ που θ' αποτελέσει την τελευταία προσθήκη ενώ προετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές (12/2).

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με την Αναντόλου Εφές για την 7η αγωνιστική του Top-16. Οι "πράσινοι" θέλουν πάση θυσία τη νίκη και όπως γίνεται αντιληπτό η προσοχή έχει επικεντρωθεί στο ματς με τους Τούρκους όπου η ομάδα του "τριφυλλιού" θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως τα εισιτήρια παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν περισσότεροι από 13.000. Αγωνιστικά, οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο) και Σάσα Πάβλοβιτς (υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) έκανε θεραπεία. Οι δύο πρώτοι πάντως, όλα δείχνουν πως θα είναι ετοιμοπόλεμοι απέναντι στην Αναντόλου Εφές.

Στο μεταξύ, στο προσκήνιο παραμένει και η αναζήτηση του Αμερικανού σέντερ. Όπως έγραψε το Sport24.gr, ο Τζούλιαν Ράιτ είναι μία περίπτωση που αρέσει στους "πράσινους" καθώς τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνει έτοιμος να πάρει την ευκαιρία που δεν πήρε πέρσι. Παρ' όλα αυτά, η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη καθώς δεν υπάρχει μπάι άουτ στο συμβόλαιο του με την Τρέντο άρα μοιάζει με εκείνη του Μάικ Μπράμου. Ο Παναθηναϊκός όπως αποδείχθηκε έως τώρα έχει πρόθεση να πληρώσει για να "σπάσει" το συμβόλαιο αλλά σίγουρα δεν είναι αποκλειστικά στο δικό του χέρι, οπότε την ίδια στιγμή κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις οι οποίες θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου στο Top-16.

"Έτοιμοι να παλέψουμε"

Στην ετοιμότητα των παικτών του στάθηκε και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, ώστε ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναντόλου Εφές και να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του Top-16. "Καταφέραμε να φτάσουμε στην τρίτη μας νίκη και να βελτιώσουμε το ποσοστό μας στο Τop 16 στο 50%, μετά την επιτυχήμενη εμφάνιση στο Ζάγκρεμπ. Επιστρέφουμε στην έδρα μας για ν' αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, με ποιότητα, έμπειρους παίκτες κι εξαιρετικούς προπονητές. Πιστεύω πως οι παίκτες μου θα 'ναι έτοιμοι να παλέψουν απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα δείξουν μεγάλη διάθεση για τη νίκη. Επίσης, περιμένουμε και τη στήριξη των σπουδαίων φιλάθλων μας".

Aπό την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν σχολίασε: "Επιστρέφουμε στην έδρα μας και πρέπει ν' εκμεταλλευτούμε όλη την ενέργεια που παίρνουμε από τους φιλάθλους μας. Θ' αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, επειδή έχουν τη δυνατότητα να τιμωρούν κάθε λάθος, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ