EUROLEAGUE

Ανακοινώθηκε ο Αλβέρτης

Ανακοινώθηκε ο Αλβέρτης
STOLISV

Νέα εποχή στον Παναθηναϊκό με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να αναλαμβάνει κι επισήμως νέος προπονητής με συνεργάτες τους Πρίφτη, Μανωλόπουλο, Παππά. "Έχω υποχρέωση να συνεισφέρω τα μέγιστα"

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και με τη... βούλα είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος θα έχει συνεργάτες του, τους Δημήτρη Πρίφτη, Σωτήρη Μανωλόπουλο και Νίκο Παππά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συνεργασία με μία λιτή ανακοίνωση: "O Φραγκίσκος Αλβέρτης θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

Παράλληλα, στην ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται: "Ο Αλβέρτης δεν είναι κάποιος που χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από 16 χρονών (1990) και έχει κατακτήσει φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι τα πάντα και όχι από μία φορά: 5 φορές την Ευρωλίγκα, 11 φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας και 8 φορές το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει στο παλμαρέ του και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο. Το 2009 εγκατέλειψε την ενεργό δράση, αλλά παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και στον πάγκο της ομάδας, ως team manager. Και τώρα, είναι έτοιμος να προσφέρει, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της".

Ανακοινώθηκε ο Αλβέρτης

"Δεν ήρθα... χθες στον Παναθηναϊκό"

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε πως έχει υποχρέωση να συνεισφέρει τα μέγιστα και πως έχει επίγνωση του τι ξεκινάει: "Έχοντας υπηρετήσει τον Παναθηναϊκό για περίπου 25 χρόνια είμαι σε θέση να γνωρίζω από πρώτο χέρι την πίεση και τις απαιτήσεις αυτής της ομάδας. Δεν ήρθα χθες στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που έχω περάσει περισσότερα από τα μισά χρόνια της ζωής μου.

Έχω πλήρη επίγνωση το τι ξεκινάω να κάνω. Όντας Παναθηναϊκός, έχω παραπάνω από υποχρέωση να συνεισφέρω τα μέγιστα, για να πετύχει τους στόχους στους οποίους είμαστε καταδικασμένοι να κυνηγάμε πάντα. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Κι εγώ όπως και τα παιδιά που θα συνεργαστούμε, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή. Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο, αλλά η μάχη είναι μέσα στη ζωή πάντα και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό".

Στο μεταξύ, την Τετάρτη στις 7μ.μ. στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής της ομάδας, Φραγκίσκος Αλβέρτης θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για την αναμέτρηση με την Αναντόλου Έφες (14/3), στον αγωνιστικό χώρο.

Ανακοινώθηκε ο Αλβέρτης
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ