EUROLEAGUE

Αλβέρτης: "Να μείνουμε ενωμένοι"

Αλβέρτης: "Να μείνουμε ενωμένοι"
INTIME SPORTS

Μία τελείως διαφορετική εικόνα του Παναθηναϊκού ελπίζει να δει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (21/4)

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το κακό βράδυ του Παναθηναϊκού στη Μόσχα και την Δευτέρα του Πάσχα (21/4) να δει μία τελείως διαφορετική εικόνα από τους παίκτες του.

Άλλωστε, στο ΟΑΚΑ, οι "πράσινοι" θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να μειώσουν τη σειρά και να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση.

"Ήταν μια κακή νύχτα που θα προσπαθήσω ξεχάσω το συντομότερο δυνατό. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Γυρίζουμε στην Αθήνα για να συνεχίσουμε τη σειρά των αγώνων και ελπίζω τη Δευτέρα να έχουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που δείξαμε στο σημερινό παιχνίδι", σχολίασε ο κόουτς του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει ερωτώμενος σχετικά με την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη:

"Είμαστε μια χαρά. Συνεχίζουμε να παίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι".

Μετά το τέλος του αγώνα, παρέμεινε μέσα στα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες του επί 45 λεπτά και δεν αποκάλυψε τα όσα ειπώθηκαν λέγοντας μόνο: "Είπα στους παίκτες μου αυτά που έπρεπε να τους πω".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ