EUROLEAGUE

Αλβέρτης: "Να κάνουμε τη δουλειά μας"

Αλβέρτης: "Να κάνουμε τη δουλειά μας"

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/4) με προορισμό τη Μόσχα, όπου θα δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την πρόκριση στο Final-4. Διαβάστε τι δήλωσαν Αλβέρτης και Ματσιούλις!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε σύσσωμη για τη Μόσχα, όπου θα δώσει έναν ακόμα do or die παιχνίδι με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ.

Οι Ρώσοι θα έχουν πλέον την πίεση της έδρας και οι "πράσινοι" θα προσπαθήσουν να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν στο πρώτο παιχνίδι, όταν ηττήθηκαν στην παράταση.

"Πάμε στη Μόσχα για να κάνουμε τη δουλειά μας... Και αυτή δεν είναι άλλη από το να πάρουμε μια νίκη. Όλοι θα προσπαθήσουμε γι' αυτό, όλοι οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατό και αυτό θέλουμε και πρέπει να κάνουμε και τώρα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να κάνουμε αυτό το βήμα που χρειάζεται για να πάμε στο φάιναλ φορ", σχολίασε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού στο "Ελ. Βενιζέλος".

Αλβέρτης: "Να κάνουμε τη δουλειά μας"

O Γιόνας Ματσιούλις από την πλευρά του, έδειξε πως πιστεύει στην πρόκριση σύμφωνα με τα λεγόμενα του: "Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Πηγαίνουμε για έναν 5ο αγώνα και μπορεί να φαίνεται τετριμμένο, αλλά το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Παίζουμε εκτός έδρας και τις δύο τελευταίες φορές που παίξαμε εκεί, τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο καλά για εμάς.

Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι, έχουμε μία ευκαιρία και όλα μπορεί να γίνουν. Ανυπομονούμε για την αυριανή αναμέτρηση και πιστεύουμε, αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολο, ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αύριο και σωματικά και πνευματικά".

Αλβέρτης: "Να κάνουμε τη δουλειά μας"
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ