EUROLEAGUE

Άγρια "γιούχα" στο ΟΑΚΑ για EuroLeague και Λαμόνικα!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πιο έντονες από ποτέ ήταν οι αποδοκιμασίες των φίλων του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της ανάκρουσης του ύμνου της EuroLeague. Εκκωφαντική η φασαρία στο ΟΑΚΑ, στο στόχαστρο και ο Λαμόνικα.

Η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου συνεχίζεται, ουδείς γνωρίζει που θα καταλήξει, όμως ο κόσμος του Παναθηναϊκού παίρνει ξεκάθαρα το μέρος του πρώτου και το έδειξε για άλλη μία φορά πριν το τζάμπολ του αποψινού Game 1 της σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη διάρκεια της ανάκρουσης του ύμνου της EuroLeague, οι 18.000 και πλέον οπαδοί που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του ΟΑΚΑ αποδοκίμασαν πιο έντονα από ποτέ και έστειλαν έτσι το μήνυμά τους προς τον Εκτελεστικό Διευθυντή της διοργάνωσης που σίγουρα θα αισθάνθηκε αμήχανα στην εικόνα και το άκουσμα αυτής της ατμόσφαιρας.

Στο στόχαστρο των φίλων του Παναθηναϊκού μπήκαν και οι διαιτητές της αναμέτρησης, με τον Λουίτζι Λαμόνικα να δέχεται τα περισσότερα "πυρά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ