EUROLEAGUE

Ντένμον: "Πιο έτοιμη η Ρεάλ, το ήθελε περισσότερο"

Ντένμον: "Πιο έτοιμη η Ρεάλ, το ήθελε περισσότερο"

Ο Μάρκους Ντένμον μίλησε στον Sport24Radio 103,3 μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, χαρακτηρίζοντας τη Ρεάλ "πιο έτοιμη".

Κάτι η έλλειψη δημιουργίας στο δεύτερο ημίχρονο (4 ασίστ συνολικά), κάτι η κυριαρχία της Ρεάλ στον τομέα των ριμπάουντ και η ευστοχία των παικτών του Πάμπλο Λάσο στα τρίποντα, επέφεραν το break στο ΟΑΚΑ . Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Ρεάλ και πλέον... τρέχει, αφού θα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον έναν από τους δύο αγώνες στη Μαδρίτη για να ελπίζει σε πρόκριση στο Final Four.

Ο Μάρκους Ντένμον μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στον Sport24 Radio 103,3, όπου χαρακτήρισε πιο "έτοιμη" τη Ρεάλ και τόνισε ότι φάνηκε να θέλει περισσότερο τη νίκη. Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε:

Για τον αγώνα:" Ήταν μια σκληρή ήττα για τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Σήμερα τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά πρέπει να διατηρήσουμε την θετική μας σκέψη. Ξέρουμε τι δεν πήγε καλά, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά και θα πάμε προετοιμασμένοι στην Μαδρίτη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη".

Για το τι έφταιξε: "Χάσαμε πολλές διεκδικήσιμες μπάλες και αυτός ήταν ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της ήττας. Η Ρεάλ ήταν πιο έτοιμη και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Ήταν και πιο γρήγορη και κατάφερε να πάρει πολλές φάσεις στις οποίες η μπάλα ήταν 50-50. Αυτοί ήταν κάποιοι από τους βασικούς λόγους για τους οποίους χάσαμε σήμερα".

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ