EUROLEAGUE

Αγαπησιάρης ο Παππάς και το φωνάζει

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ενθουσιασμένος ήταν ο Νίκος Παππάς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και... ερωτοχτυπημένος. Με συμπαίκτη του. Δείτε τι "ανέβασε" στο Instagram.

Χρειάστηκε να περάσουν 120 μέρες για να επιστρέψει ο Τζέιμς Γκιστ στη σύνθεση του Παναθηναϊκού σε αγώνα της EuroLeague. O Αμερικανός είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, γύρισε στην αναμέτρηση με τη "Βασίλισσα" στο ΟΑΚΑ και στο τέλος της βραδιάς μπορούσε να νιώθει όμορφα με την εμφάνισή του που "εκτόξευσε" τους "πράσινους" και τους οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα.

Υπήρχε βέβαια και κάποιος που ένιωθε ακόμη πιο χαρούμενος από τον Γκιστ. Ο λόγος για τον Νίκο Παππά, που λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μπήκε στο επίσημο προφίλ του στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τη λεζάντα "Μια αγαπησιάρικη, μπασκετική. Καλώς ήλθες πίσω Τζέιμς Γκιστ". Και κάπως έτσι, με την επιστροφή του Αμερικανού φόργουορντ ο Εξάστερος βρίσκει ενέργεια και ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Και μια αγαπησιαρικη μπασκετικη.. Welcome back @gistopoulous14

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pappas-Lathouri (@3pfamilia) στις

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ