EUROLEAGUE

Ζουν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Φενέρ

Ζουν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Φενέρ
EUROKINISSI SPORTS

Sold out ανακοίνωσε η Φενερμπαχτσέ για το ματς της EuroLeague με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (23/2). Παρέμεινε εκτός προπόνησης ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός έπιασε δουλειά για το ματς με την Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη (23/02), μετά το ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τις απαραίτητες ανάσες... Την ίδια στιγμή, οι Τούρκοι έχουν αφήσει πίσω την αποτυχία στο Κύπελλο και ήδη ζουν σε ρυθμούς EuroLeague.

Η Φενέρ, λοιπόν, βγήκε από νωρίς νοκ άουτ στο Κύπελλο Τουρκίας και αναγκαστικά έχει επικεντρωθεί νωρίτερα απ' ό,τι προσδοκούσε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Και ο κόσμος της περιμένει πώς και πώς αυτό το παιχνίδι, δεν είναι τυχαίο το ότι έχει ανακοινωθεί πως πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια, πολλές μέρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Πάτρικ Γιανγκ είναι ούτως ή άλλως εκτός και δεν υπολογίζονται. Ο Γιανγκ σιγά, σιγά μπαίνει στο πρόγραμμα, κάνει ένα μέρος του, αλλά δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Πέμπτης στην Πόλη.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, δίχως όμως να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Από τη Δευτέρα θα μπει κανονικά στην πρόγραμμα, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ