EUROLEAGUE

Χωρίς Περπέρογλου με Ρεάλ

Χωρίς Περπέρογλου με Ρεάλ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον Περπέρογλου απέναντι στην Ρεάλ την Δευτέρα του Πάσχα (21/4). Είναι καλύτερα, αλλά δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα. Κανονικά στην αποστολή θα βρεθεί ο Σίμονς.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του τρίτου και κρίσιμου προημιτελικού αγώνα των playoffs της Euroleague απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα ματς do-or-die, καθώς αν οι Πειραιώτες δεν καταφέρουν να κερδίσουν και να μειώσουν την σειρά σε 2-1 τότε θα αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αν πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, τότε οι δύο ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (23/4), παίζοντας ξανά στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη φετινό ματς θα αγωνιστεί έχοντας απουσία παίκτη τους. Νοκ-άουτ από την αναμέτρηση τέθηκε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος και θα μείνει εκτός αποστολής. Ο 30χρονος σμολ-φόργουορντ, ύστερα από μία βδομάδα με πυρετό, είναι σε καλύτερη κατάσταση, ο πυρετός του έπεσε, αλλά ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει.

Πέρα της ίωσης που αντιμετώπισε ο Στράτος Περπέρογλου, ας μην ξεχνάμε πως το προηγούμενο διάστημα απουσίασε και για περίπου τρεις εβδομάδες λόγω της θλάσης που υπέστη στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα ο παίκτης να έχει χάσει σημαντικό έδαφος και να μην βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Λόγω ότι είναι ανέτοιμος, λοιπόν, το προπονητικό-τιμ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην προπόνηση της Κυριακής του Πάσχα (20/4). Οι άνθρωποι της ομάδας του είπαν να επιστρέψει σπίτι του ώστε να ξεκουραστεί και εφόσον υπάρξει τέταρτος προημιτελικός τότε θα εξεταστεί εκ νέου το σενάριο να αγωνιστεί στην επόμενη αναμέτρηση.

Στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού, πάντως, θα βρίσκεται ο Σέντρικ Σίμονς. Δεν έπαιξε στον δεύτερο προημιτελικό λόγω ότι είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά ο Αμερικανός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα στο ΣΕΦ και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον τρίτο προημιτελικό.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ανέλυσαν σε βίντεο τα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs. Αναγνώρισαν τα λάθη τους, τα οποία και θα πρέπει να αποφύγουν και κρατούν τα θετικά στοιχεία που έδειξαν σε άμυνα, επίθεση και δημιουργία στην Μαδρίτη, τα οποία και θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν, από θέμα τακτικής, και στο τρίτο ματς της σειράς στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν πως δεν υπάρχει φόβος, άγχος ή πίεση στην ομάδα αυτή την στιγμή. Αυτό που κυριαρχεί είναι το μεγάλο κίνητρο, η θέληση και το μέγα πάθος από τους παίκτες ώστε να φέρουν τα πάνω-κάτω στη σειρά, παίρνοντας εκείνοι την πρόκριση για το Final-Four του Μιλάνο.

Το μυαλό τους όμως δεν φτάνει μακριά αυτή την στιγμή και άπαντες είναι συγκεντρωμένοι ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα, δηλαδή το να κερδίσουν την Δευτέρα του Πάσχα την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, μειώνοντας την σειρά σε 2-1 μπροστά στο κοινό τους το οποίο και θα γεμίσει τις εξέδρες του σταδίου, δημιουργώντας μία "καυτή" ατμόσφαιρα. Το δίχτυ ασφαλείας το οποίο είδατε στο ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός έχει παραμείνει.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας, το "παρών" στο ΣΕΦ έδωσαν και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι και παρακολούθησαν διακριτικά το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ