EUROLEAGUE

Χωρίς τον Τόμπσον η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Χόλις Τόμπσον θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1, 21:00), αφού ο φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" ταλαιπωρείται από ίωση.

Ένα ακόμη (μικρότερο βέβαια) πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μία μέρα πριν από την έναρξη του β' γύρου της EuroLeague και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1, 21:00). Μετά τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος υπέστη θλάση ελαφριάς μορφής στον αγώνα με τον Πανιώνιο και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, αμφίβολος είναι πλέον κι ο Χόλις Τόμπσον.

Όχι λόγω τραυματισμού πάντως, αλλά λόγω ίωσης. Όπως εξήγησε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" στη Media Day για το παιχνίδι με το σύνολο του Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο Χόλις Τόμπσον ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ώρες, δεν θα προπονηθεί σήμερα (4/1) και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση θα αποφασιστεί την ημέρα του αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ