EUROLEAGUE

Χωρίς Σπανούλη στο Τελ Αβίβ για το ματς με την Μακάμπι

Χωρίς Σπανούλη στο Τελ Αβίβ για το ματς με την Μακάμπι

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (2/3, 21:05) στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι. Ξεπερνά την θλάση στον προσαγωγό, αλλά αγωνιστικά είναι ανέτοιμος.

Οριστικά χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (2/3, 21:05) στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" ναι μεν είναι καλύτερα, με την αποθεραπεία που ακολουθεί και το ατομικό του πρόγραμμα έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την θλάση στο δεξί προσαγωγό, αλλά αγωνιστικά παραμένει ανέτοιμος, καθώς δεν έχει προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο στις 13 Φεβρουαρίου και από τότε παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης (έχει απουσιάσει από τα ματς με Ούνικς και Φενέρμπαχτσε) ακολουθώντας αυτές τις μέρες με πειθαρχία και προσοχή την αποθεραπεία του.

Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Τόσο η ομάδα, όσο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δεν θέλουν να ρισκάρουν και να επιδεινώσουν την κατάσταση του. Το ζητούμενο είναι να ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό του και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση όταν θα είναι υγιής. Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να επιστρέψει στο ματς της Κυριακής (5/3) κόντρα στο Λαύριο στο ΣΕΦ, για το ελληνικό πρωτάθλημα, δοκιμάζοντας το πόδι του.

Υπενθυμίζεται πως το πρόβλημα στον προσαγωγό έχει παρουσιαστεί στον Βασίλη Σπανούλη τρεις φορές τους τελευταίους 3 μήνες (29/12 με Φενέρμπαχτσε, 30/1 με Παναθηναϊκό, 13/2 με Κολοσσό), με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας να εμφανίζει μία ευαισθησία στο συγκεκριμένο σημείο.

Στα θετικά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα έχει τον Πάτρικ Γιανγκ στην αποστολή του για το ματς κόντρα στην Μακάμπι. Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έχασε όλα τα ματς του Φλεβάρη στην Ευρώπη με τους Πειραιώτες (τελευταία του συμμετοχή με την Μπάμπεγκ στις 27/1), επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα και θα κάνει το come-back του στην EuroLeague στο Τελ Αβίβ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ