EUROLEAGUE

Χωρίς Σπανούλη στη Μόσχα

Χωρίς Σπανούλη στη Μόσχα

Την προσεχή Παρασκευή (03/04, 20:00) ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί στη Μόσχα, για να διεκδικήσει στο ματς με την ΤΣΣΚΑ ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου του χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη. Στην αποστολή ο Σλούκας.

Ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται από ρήξη έσω πλατύ πάνω από το δεξί γόνατο και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας. Η κατάσταση του αρχηγού των Πειραιωτών παρουσιάζει βελτίωση ωστόσο δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Μόσχα για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Σπανούλης έβγαλε μέρος της σημερινής (01/04) προπόνησης όμως δεν θα ενισχύσει τους "ερυθρολεύκους" στο ματς με την "ομάδα του στρατού" στο Universal Sports Hall, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τη νίκη και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague.

Στην Αθήνα θα μείνουν επίσης οι Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης (σ.σ. θα υποβληθεί αύριο σε επέμβαση) . Αντίθετα ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση στους προσαγωγούς τις προηγούμενες ημέρες, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή αντί του Ανδρέα Χριστοδούλου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ