EUROLEAGUE

Χωρίς Ρόμπερτς ο Ολυμπιακός με Μπασκόνια

Χωρίς Ρόμπερτς ο Ολυμπιακός με Μπασκόνια

Χωρίς τον Ρόμπερτς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπασκόνια, καθώς δεν προπονήθηκε με την ομάδα. Έτοιμοι οι Πειραιώτες για την πρεμιέρα τους (12/10, 21:00) στην EuroLeague (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του στην EuroLeague, με τους Πειραιώτες την Πέμπτη (12/10) το βράδυ (21:00) να αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης. Στην αναμέτρηση δεν έχει υπάρξει sold-out και υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια.

Δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν θα παίξει κόντρα στην Μπασκόνια. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι "ερυθρόλευκοι" δεν θέλουν να ρισκάρουν με την συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ, καθώς δεν είναι έτοιμος και 100% υγιής, όντας παράλληλα σε στάδιο ανάρρωσης από τον δεύτερο τραυματισμό του (θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί δικέφαλο).

Οι Πειραιώτες θα καλύψουν την απουσία του Μπράιαν Ρόμπερτς (όπως και του Βασίλη Σπανούλη που έχει παραμείνει στην Αθήνα, λόγω του προβλήματος στο γόνατο) με λύσεις εκ των έσω. Θα χρησιμοποιήσουν περισσότερο στον "άσο" τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο "2" και ο Αμερικανός σουτέρ, Χόλις Τόμπσον, κάτι που συνέβη και στο πρόσφατο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε VIDEO η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο της Κρήτης:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ