EUROLEAGUE

Χωρίς Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλη στο Μιλάνο

Χωρίς Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλη στο Μιλάνο

Οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και δεν θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι (06/03, 21:45). Στην αποστολή οι Παπαπέτρου και Χριστοδούλου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους για το παιχνίδι της Παρασκευής (06/03, 21:45) κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο, για την 9η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Tόσο ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, όσο και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, έμειναν (και πάλι εκτός) προπόνησης, καθώς συνεχίζουν να αισθάνονται ενοχλήσεις και αμφότεροι δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στο Μιλάνο. Θα παραμείνουν στην Αθήνα και θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Αμερικανός έχε πρόβλημα με τον ώμο του, ενώ ο Έλληνας πάουερ-φόργουορντ έχει θλάση στους προσαγωγούς . Από 'κει και πέρα, ο Δημήτρης Κατσίβελης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στα πλευρά και τέθηκε νοκ-άουτ.

Ο Ολυμπιακός, ουσιαστικά, θα παίξει στην Ιταλία έχοντας μόλις ένα... καθαρόαιμο "4άρι" στην αποστολή του, τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς εκτός προπονήσεων είναι και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Είναι δεδομένο πως ο υπαρχηγός των "ερυθρολεύκων" θα πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής, ενώ στη θέση "4" θα κληθεί να αγωνιστεί και ο αθλητικός φόργουορντ, Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος έχει παίξει στη συγκεκριμένη θέση κατά την διάρκεια της χρονιάς όταν χρειάστηκε. Δεν ήταν τυχαίο πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον δοκίμασε στον συγκεκριμένο ρόλο και στο πρόσφατο ματς στα Τρίκαλα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού στο Μιλάνο θα ακολουθήσουν τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όσο και ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ