EUROLEAGUE

Χωρίς Παπανικολάου στη Μόσχα ο Ολυμπιακός, αμφίβολος ο Μάντζαρης

Χωρίς Παπανικολάου στη Μόσχα ο Ολυμπιακός, αμφίβολος ο Μάντζαρης
EUROKINISSI

Με δύο προβλήματα συνεχίσει ο Ολυμπιακός την πορεία του στη σεζόν. Δεν ταξιδεύει στην Ρωσία ο Παπανικολάου που πονάει στο γόνατο, αμφίβολος ο Μάντζαρης που δεν έχει ξεπεράσει την ίωση.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/3) ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την μίνι προετοιμασία του για τον μεθαυριανό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στην διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα δεξί γόνατο και θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις θεραπείες του.

Εκτός προγράμματος έμεινε σήμερα και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Κολοσσό Ρόδου. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν ο Έλληνας πόιντ γκαρντ θα ταξιδέψει στη Μόσχα για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καλύψει τους 8.2 πόντους, τα 4.5 ριμπάουντ, τις 2.2 ασίστ και το ένα κλέψιμο ανά αγώνα του Παπανικολάου, πιθανότατα ο Σφαιρόπουλος θα στηριχθεί στον φορμαρισμένο Παπαπέτρου, ενώ αν ο Μάντζαρης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότα θα αυξηθούν τα λεπτά των Μπράιαν Ρόμπερτς, Γιάνις Στρέλνιεκς, Μπόμπι Μπράουν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ