EUROLEAGUE

Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός

Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν προπονήθηκε την Τρίτη και οι λίγες πιθανότητες να προλάβει το πρώτο ματς με την Ζάλγκιρις μειώθηκαν και άλλο, ενώ "ετοιμοπόλεμοι" θα είναι οι Γιώργος Πρίντεζης, Κιμ Τιλί και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κιμ Τιλί και ο Γιάνις Στρέλνιεκς συνέχισαν να ανεβάζουν "στροφές", αλλά ο Κώστας Παπανικολάου πήρε απουσία από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον πρώτο προημιτελικό αγώνα της ΕuroLeague με την Ζάλγκιρις (18/4, 21:15).

Οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (17/4), ενώ μεγάλο μέρος του "ερυθρόλευκου" προγράμματος έβγαλε και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος αναμένεται να δώσει και αυτός το "παρών" στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague.

Αντιθέτως ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως θα απουσιάσει από το ματς της Τετάρτης (18/4). Ο "Παπ" πάντως θα δοκιμάσει την Τετάρτη (18/4) το πόδι του, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, καθώς αναμένεται να απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague εξαιτίας την τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μάλιστα είχε ενημερώσει από το απόγευμα της Τρίτης (17/4) για την διαφαινόμενη απουσία του Έλληνα φόργουορντ.

Η προπόνηση του Ολυμπιακού πάντως την Τρίτη (17/4) διεξήχθη υπό του βλέμμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος βρέθηκε στο ΣΕΦ .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ