EUROLEAGUE

Χωρίς Μιλουτίνοβ στην Μόσχα λόγω γαστρεντερίτιδας

Χωρίς Μιλουτίνοβ στην Μόσχα λόγω γαστρεντερίτιδας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Πέμπτης (31/3) κόντρα στην Χίμκι στην Μόσχα, καθώς ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα. Στην θέση του ο Γιάννης Αθηναίου.

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Ολυμπιακό με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Ο Σέρβος σέντερ ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα (ανέβασε πυρετό), δεν προπονήθηκε με την ομάδα το πρωί της Τετάρτης (30/3) και έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση κόντρα στην Χίμκι, την οποία οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (31/3, 20:45) στην Μόσχα, για την προτελευταία αγωνιστική του TOP-16.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την ρωσική πρωτεύουσα στις 13:30. Την θέση του Νίκολα Μιλουτίνοβ πήρε ο Γιάννης Αθηναίου. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και είναι δεδομένη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Χίμκι.

Μαζί με την ομάδα προπονήθηκε και ο Ματ Λοτζέσκι, συμμετέχοντας για πρώτη φορά και στο κομμάτι των επαφών. Ο σπλήνας του Αμερικανού σέντερ έχει επιστρέψει κοντά στο φυσιολογικό του μέγεθος και αυτό δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Στόχος του να προλάβει το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ