EUROLEAGUE

Χάντερ: "Να βγούμε μπροστά και για τους παίκτες που είναι εκτός"

Χάντερ: "Να βγούμε μπροστά και για τους παίκτες που είναι εκτός"
INTIME SPORTS

Ο Χάντερ τόνισε πως όσοι θα παίξουν με Λαμποράλ θα πρέπει να παίξουν και για αυτούς που λείπουν, ενώ ο Τσαϊρέλης δήλωσε πως η ομάδα πλέον παίζει καλύτερα.

Κατά την διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός, λίγο πριν το παιχνίδι της Πέμπτης (26/11, 21:45) κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, μίλησαν για το ματς οι Οθέλο Χάντερ και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος λόγω των απουσιών με τους Γιανγκ και Μιλουτίνοφ στο "5", θα έχει αυξημένη δουλειά κόντρα στους Βάσκους, είπε τα εξής: "Στο πρώτο ματς στη Βιτόρια δεχτήκαμε εύκολους πόντους και χάσαμε την μάχη των ριμπάουντ. Τα πήγαμε άσχημα και γενικά τα γκαρντ τους και οι ψηλοί τους μας δυσκόλεψαν. Πρέπει η άμυνα μας να τους σταματήσει.

Πρέπει να βγούμε μπροστά για τους παίκτες μας που είναι εκτός. Οπότε τώρα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να βγούμε μπροστά και να δώσουμε την μάχη μας. Η δουλειά μας είναι να τον σταματήσουμε και να παίξουμε αποφασιστικό μπάσκετ, δεν θα σταθούμε μόνο στον Μπουρούση".

Τσαϊρέλης: "H ομάδα πλέον παίζει καλύτερα"

Από την πλευρά του ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού, Μιχάλης Τσαϊρέλης, τόνισε τα εξής: "Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τις τελευταίες εβδομάδες θα έλεγα. Το θετικό είναι ότι ο Βασίλης μπήκε από χτες στις προπονήσεις αλλά δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να παίξει αύριο κάτι που είναι και λογικό. Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά. Σίγουρα παίζουμε καλύτερα από ότι παίζαμε το προηγούμενο διάστημα και όσο περνάει ο καιρός παίζουμε καλύτερα.

Στο πρώτο παιχνίδι δεν ελέγξαμε τον ρυθμό και αυτό ήταν το λάθος μας και κυνηγούσαμε το σκορ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό θέλουμε να μην γίνει από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αμυντικό μας τομέα. Η Λαμποράλ είναι μία ομάδα που έχει πολύ ψηλά κορμιά και τους παίκτες τους ξέρουμε. Τρέχουν πολύ καλά το γήπεδο και πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να μας βάλουν στον ρυθμό τους.

Η καλή εικόνα που βγάζουμε είναι αποτέλεσμα του καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα και δεν το λέω έτσι απλά για να γίνομαι γραφικός. Γιατί όντως γίνεται αυτό. Είδαμε πολλά παιδιά που στα προηγούμενα παιχνίδια δεν παίζαμε λόγω του μεγάλου ρόστερ, να μπαίνουν μέσα και να δίνουν το 100% και να παίρνουν τις νίκες» για να προσθέσει πως το κλειδί ώστε να έρθει η νίκη την Πέμπτη είναι «η άμυνα που λέμε από την αρχή της χρονιάς και οι καλές επιλογές στην επίθεση. Όσο περνάει ο καιρός γίνονται και καλύτερες".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ