EUROLEAGUE

Χάνει το ματς του Ολυμπιακού με τη Μιλάνο ο Ρόμπερτς

Χάνει το ματς του Ολυμπιακού με τη Μιλάνο ο Ρόμπερτς

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς έχει υποστεί ελαφριάς μορφής θλάση, γι αυτό το λόγο δεν θα αγωνιστεί στο ματς του Ολυμπιακού με την Μιλάνο την Παρασκευή.

Θλάσης ελαφριάς μορφής στο δικέφαλο έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Μπράιαν Ρόμπερτς κι έτσι ο Αμερικανός τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι της Παρασκευής με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ρόμπερτς είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.grBasket League και ήταν ήδη αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι σοβαρό - δεν ήταν δηλαδή θλάση βαριάς μορφής που θα τον κρατούσε για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτός δράσης - όμως για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει στα... πιτς.

Θα χάσει δηλαδή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, μόνο το παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής και στη συνέχεια θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Αλλωστε η επιστροφή του Βαγγέλη Μάντζαρη μετά το διάστρεμμα που υπέστη, βοηθάει τον Ολυμπιακό να δώσει χρόνο ξεκούρασης στον Ρόμπερτς.

Ο Ρόμπερτς δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που θα πάρει απουσία από την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague, καθώς θυμίζουμε πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κιμ Τιλί, τον Δημήτρη Αγραβάνη και τον Νίκο Αρσενόπουλο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ