EUROLEAGUE

Xάνει Ρεάλ ο Αγραβάνης, πρόβλημα και με Παπαπέτρου

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (8/12, 21:00), ενώ αμφίβολος για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Κανονικά ο Μάντζαρης.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα συνεχίστηκε με δύο προβλήματα, καθώς ο Δημήτρης Αγραβάνης τέθηκε νοκ άουτ, ενώ τραυματίστηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης (06/12) με άμεση πλήξη επί δεξιού γόνατος και υπέστη κάκωση τένοντα τετρακεφάλου. Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» θα απουσιάσει από τον αγώνα με την ισπανική ομάδα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του αποχώρησε από την προπόνηση με μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο ματς της Παρασκευής (8/12, 21:00) είναι αμφίβολη.

Αντιθέτως ο Βαγγέλης Μάντζαρης (οστικό οίδημα σησαμοειδών αριστερού άκρου ποδός) προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (6/12) και θα επιστρέψει στην δράση απέναντι στους Μαδριλένους.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ