EUROLEAGUE

Χάνει Λιμόζ, θα παλέψει να προλάβει Εφές ο Χάντερ

Χάνει Λιμόζ, θα παλέψει να προλάβει Εφές ο Χάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως ο Οθέλο Χάντερ έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού. Χάνει σίγουρα το παιχνίδι με Λιμόζ και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με Εφές.

Ο Οθέλο Χάντερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο Αμερικανός σέντερ γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς αν και αρχικά υπήρξε φόβος για κάταγμα , τελικά στις πρώτες εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στον δεξί του αστράγαλο.

Με την επιστροφή της ομάδας στον Πειραιά, ο Οθέλο Χάντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο 29χρονος σέντερ έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο δεξί του πόδι, στο σημείο που βρίσκεται ο αστράγαλος του, και θα χρειαστεί να απουσιάσει για τουλάχιστον μία βδομάδα από την αγωνιστική δράση.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως ο Οθέλο Χάντερ θα χάσει τόσο το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Λιμόζ την ερχόμενη Πέμπτη (5/11, 21:45) στο ΣΕΦ για την Euroleague , όσο και το ματς της Κυριακής (8/11, 12:30) απέναντι στο Λαύριο στον Πειραιά. Ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρολεύκων θα κάνει προσπάθεια ώστε να προλάβει την αναμέτρηση της επόμενης βδομάδας (Πέμπτη, 12/11) κόντρα στην Αναντολού Εφές των Ίβκοβιτς και Ντάνστον στην Κωνσταντινούπολη.

Άτυχος ο Οθέλο Χάντερ από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Υπενθυμίζεται πως από τα μέσα Σεπτέμβρη έως και τα μέσα Οκτώβρη, έμεινε εκτός λόγω του προβλήματος (αιμάτωμα) που αντιμετώπισε στους κοιλιακούς.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ