EUROLEAGUE

Χάνει κι αυτή την εβδομάδα ο Σπανούλης

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον αρχηγό του θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, αφού ο Βασίλης Σπανούλης θα χάσει τις αναμετρήσεις με Φενέρμπαχτσε (15/11) και Ερυθρό Αστέρα (17/11).

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύο σημαντικές αναμετρήσεις, στις οποίες θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στη EuroLeague, μετά τις ήττες από Μπαρτσελόνα (53-71) και Παναθηναϊκό (62-70).

Στην προσπάθεια του αυτή, θα παραταχθεί εκ νέου χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα απουσιάσει τόσο από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (15/11), όσο κι από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (17/11).

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/11), ο Λαρισαίος γκαρντ θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά κι αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, θα δρομολογηθεί η επιστροφή του. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει είτε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό (20/11) είτε στο Μιλάνο (23/11).

Θυμίζουμε πως το πρόβλημα του Βασίλη Σπανούλη είναι στο γόνατο . Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα επίσημο ματς φέτος. Συγκεκριμένα, έπαιξε στο 97-67 στη Λάρισα επί του ΓΣΛ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στις 4 Οκτωβρίου κι έκτοτε βρίσκεται στα πιτς λόγω ενοχλήσεων .

Ο Ολυμπιακός φάνηκε αρχικά να ξεπερνά την απουσία του ηγέτη του, ωστόσο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και στη "βαριά" ήττα από τη Μπαρτσελόνα, η απουσία του Σπανούλη ήταν εμφανέστατη. Στην ομάδα, όμως, δεν βιάζονται κι έχουν ξεκαθαρίσει πολλάκις ότι ο 35χρονος γκαρντ θα μπει ξανά μόνο όταν θα είναι 100% έτοιμος.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ