EUROLEAGUE

Χάκετ: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε στην κάμερα της NOVA πριν από το Game 5 των playoffs με την Αναντολού Εφές, τονίζοντας πως θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

Λίγο πριν γίνει το τζάμπολ του Game 5 των playoffs ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε στην κάμερα της NOVA για την παρουσία του στους "ερυθρόλευκους". Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως θέλει να μείνει στο ΣΕΦ για περισσότερα χρόνια, ενώ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα παιχνίδια με την Αναντολού Εφές: "Η σειρά είναι συναρπαστική, με σκαμπανεβάσματα. Έχουμε μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Η δουλειά μας είναι να περιορίσουμε την αθλητικότητά τους και να μην τους αφήσουμε να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ. Είναι μία πολύ μεγάλη μάχη".

Για το πως έχει καλυφθεί το κενό που άφησε: "Όλοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Παλέψαμε με πολλούς τραυματισμούς, ο Ντόμινικ (σ.σ. Ουότερς) έχει κάνει εκπληκτική πρόοδο. Όλοι είναι έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι".

Για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια: "Αυτή είναι η κουλτούρα εδώ. Χωρίς αυτήν την χημεία, δεν καταφέρνεις τίποτα. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια κι όλοι βοηθούν τον άλλον. Είναι ένα υπέροχο περιβάλλον, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Η οικογένειά μου είναι εδώ, ο κόσμος μας αγαπά και είναι ευλογία για εμάς να βρισκόμαστε εδώ".

Για το μέλλον του: "Σίγουρα, θέλω να είμαι εδώ. Δεν είναι στο δικό μου χέρι, αλλά περνάω υπέροχα εδώ. Θα δούμε".

Για τον Βασίλη Σπανούλη: "Τελειώνουν οι λέξεις. Πρώτα απ' όλα, είναι ένας Ευρωπαίος θρύλος, ένας ηγέτης. Η συνέπειά του δείχνει ποιος είναι και το πώς δουλεύει. Οι νέοι παίκτες, όπως ο Έρικ Γκριν, καταλαβαίνουν αμέσως τι σημαίνει ο Βασίλης για την ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ