EUROLEAGUE

Χάκετ: "Είμαστε στη μέση του πολέμου"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Χάκετ και ο Γιάννης Αθηναίου μίλησαν παραμονές του αγώνα με την Ούνικς Καζάν (9/12, 21:45) εστιάζοντας στο "πρέπει" που συνοδεύει την αναμέτρηση. "Είμαστε στη μέση του πολέμου", τόνισε ο πρώτος.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει την Ούνικς Καζάν (9/12, 21:45), θέλοντας να δημιουργήσει νικηφόρο σερί στην EuroLeague. Μετρώντας άλλωστε δύο εντός έδρας ήττες (από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ), οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν... δικαίωμα για άλλο στραβοπάτημα στο "σπίτι" τους. Όπως εξήγησε κι ο Ντάνιελ Χάκετ, άπαντες στο στρατόπεδο των Πειραιωτών αντιμετωπίζουν τον συγκεκριμένο αγώνα με τη λογική ενός τελικού.

" Θα έχουμε πλάνο για να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Πρέπει να καλύψουμε την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είμαστε στη μέση του πολέμου, θέλουμε να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή. Φέτος είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και πνευματικά είναι ακόμη πιο δύσκολο. Φέτος δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Κάθε ματς είναι σαν τελικός. Είμαστε πανέτοιμοι για ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι", εξήγησε ο Ντάνιελ Χάκετ λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης του Ολυμπιακού.

Από μέρους του, ο Γιάννης Αθηναίου εξήγησε πως " σίγουρα ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι μεγάλο κομμάτι της Ούνικς. Βασίζεται πολύ η Ούνικς στο τι θα κάνει αυτός. Και εμείς σίγουρα όπως και κάθε άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα, θα ασχοληθούμε αρκετά με το μαρκάρισμα του. Δεν αποτελεί τον μοναδικό στόχο, θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Θα αντιμετωπίσουμε τον Λάνγκφορντ όπως και την υπόλοιπη ομάδα τους. Με σοβαρότητα και με το δικό μας πλάνο", για να προσθέσει:

" Εμείς όπως έχουμε πει όλοι, κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα, το δικό μας παιχνίδι, περνάμε στο παρκέ τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Η διοργάνωση είναι τεράστια και βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει. Είναι 16 κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα και όπως έχουμε πει, υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός πλέον και όπως έχουμε δει και θα δούμε και άλλες, έχουν υπάρξει πολλές εκπλήξεις. Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε μέρος των εκπλήξεων. Δεν παίζουν σε υψηλό τέμπο, παίζουν αρκετά στο πέντε εναντίον πέντε. Θεωρώ πως θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και να βγάλουμε στο παρκέ αυτό που θέλουν οι προπονητές μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια ομάδα, όπως και όλα τα παιδιά, έτσι και εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητηθεί".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ