EUROLEAGUE

Βλέπει Φενέρ ο Ολυμπιακός, το παλεύει ο Παπαπέτρου

Βλέπει Φενέρ ο Ολυμπιακός, το παλεύει ο Παπαπέτρου
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του το ματς στο ΟΑΚΑ, έστρεψε την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (1/2, 21:00) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μάθει την Τετάρτη (31/1) αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Ολυμπιακός στην 14η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά στον Πειραιά δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και ήδη οι "ερυθρόλευκοι" έστρεψαν την προσοχή τους στο ματς με την Φενέρμπαχτσε (1/2, 21:00) για την 20η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" το απόγευμα της Τρίτης (30/1) αντάμωσαν στο ΣΕΦ, όπου άρχισαν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα (1/2, 21:00), ενώ το πρόγραμμά τους περιελάμβανε και video.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου για ακόμη μία ημέρα ακολούθησε το πρόγραμμα θεραπείας του, καθώς ταλαιπωρείται από μία κάκωση αριστερού άκρου ποδός και παρουσιάζει ευαισθησία επί του δεύτερου μετατάρσιου και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (1/2) θα κριθεί την Τετάρτη (31/1), όταν και θα επιχειρήσει να ανεβάσει... στροφές.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ