EUROLEAGUE

VIDEO: Το αφιέρωμα της EuroLeague στον Πρίντεζη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η EuroLeague συνέχισε την σειρά αφιερωμάτων της στους παίκτες που ξεχώρισαν την φετινή σεζόν, εστιάζοντας την προσοχή της αυτή την φορά στον - πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού σε απόλυτους αριθμούς - Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν την φετινή σεζόν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού σε απόλυτους αριθμούς στην EuroLeague με συνολικά 337 πόντους, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει 336. Με αφορμή αυτό το γεγονός η EuroLeague αποφάσισε να παρουσιάσει τις καλύτερες φετινές στιγμές του υπαρχηγού του Ολυμπιακού.

Ο Πρίντεζης την φετινή σεζόν ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού βάσει μέσο όρου (πίσω μόνο από τον Βασίλη Σπανούλη που είχε 14 ποντους ανά αγώνα) και ο δεύτερος ριμπάουντερ, ολοκληρώνοντας την χρονιά με 12 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά αγώνα σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Απολαύστε το VIDEO με τις καλύτερες φετινές στιγμές του:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ