EUROLEAGUE

VIDEO: To αεροπλανικό κάρφωμα του Παπαπέτρου!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με εκπληκτικό, φαντασμαγορικό τρόπο "σφράγισε" ο Ολυμπιακός την νίκη στο Game 2 της σειράς με την Ζάλγκιρις Κάουνας. Με ένα πραγματικά σπουδαίο κάρφωμα του Ιωάννη Παπαπέτρου (VIDEO).

Η πίεση που δέχθηκε τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός, ήταν τεράστια. Ήταν τέτοια που θα μπορούσε να συνθλίψει πολλές ομάδες της Ευρώπης. Όχι όμως τους Πειραιώτες, που στάθηκαν όρθιοι, νίκησαν την Ζάλγκιρις στο Game 2 και ισοφάρισαν τη σειρά. Δεν πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας που έχασαν στον πρώτο αγώνα, θα έχουν όμως δύο ευκαιρίες για να το κάνουν ώστε να γυρίσουν στο γήπεδό τους για το πέμπτο και τελευταίο ματς.

Το... κερασάκι στην τούρτα του αγώνα της Παρασκευής (20/4) ήταν, πάντως, το κάρφωμα του Ιωάννη Παπαπέτρου στο τελευταίο λεπτό, ήταν μια φάση βγαλμένη από το ΝΒΑ, μια στιγμή που οδήγησε στην έκρηξη ακόμη και των πιο ακραίων συναισθημάτων στο ΣΕΦ, καθώς Τζαμέλ ΜακΛίν και Μπράντον Ντέιβις είχαν ένα μικρό επεισόδιο που οδήγησε στην αποβολή του δεύτερου.

Δείτε την τρομερή προσπάθεια του Παπαπέτρου:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ