EUROLEAGUE

Τρινκιέρι: "Ο Σπανούλης είναι ένας Έλληνας θεός"

Τρινκιέρι: "Ο Σπανούλης είναι ένας Έλληνας θεός"
EUROKINISSI

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο παρομοίασε με Έλληνα θεό, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Γιώργου Πρίντεζη ενόψει της αναμέτρησης της Μπάμπεργκ με τον Ολυμπιακό (14/12, 21:00). Τι δήλωσε ο Ντάνιελ Χάκετ...

Η γερμανική ομάδα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες (14/12, 21:00) και ο Ιταλός προπονητής στάθηκε στην ποιότητα που διακατέχει τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στους αρχηγούς του, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

"Οταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με έναν Ελληνα θεό. Αυτός είναι ο Σπανούλης. Επίσης, πρέπει να αντιμετωπίσεις το πιο αποτελεσματικότερο 4άρι στην Ευρώπη, τον Πρίντεζη", δήλωσε αρχικά ο Αντρέα Τρινκιερι, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες σε ολόκληρη την ΕuroLeague. Πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα, να είμαστε αποτελεσματικοί και να είμαστε συνεπείς και στις δύο πλευρές του γηπέδου".

Χάκετ: "Ξεχωριστό παιχνίδι για εμένα"

Τρινκιέρι: "Ο Σπανούλης είναι ένας Έλληνας θεός"

Ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος πέρασε τις σεζόν 2015-16 και 2016-17 αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ολυμπιακού, τόνισε από την πλευρά των παικτών της Μπάμπεργκ πως "δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για μία σωματική μάχη. Για εμένα είναι ένα παιχνίδι εναντίον της τέως ομάδας μου. Φυσικά, είναι ξεχωριστό, όταν βλέπεις πρώην συμπαίκτες σου., αλλα μόλις αρχίσει το παιχνίδι στη σκέψη μου θα είναι μόνο το πώς θα νικήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ